FYLT PAPRIKA alá Christine:
For 2 personar
30 minuttar steiketid
Midt i omnen på 200 C
2 litt store paprika
(gjerne i fleire fargar, du et med auga)
50 g brokkoli
50 g blomkål
20 g purrelauk
(per paprika, men for all del, bruk dine favorittar)
Oppskåren kylling- eller svinefilé
(kvifor ikkje berre krydra kjøttdeig?)
1 dl reven valfri ost, eg anbefalar mozzarella
Fløtesaus, bruk mormors gamle eller finn oppskrift på nettet
I kveld brukte eg Toro sin Gratinerte grønnsaker posemix
Sett omnen på 200 C og sett fram ei eldfast form. Skjær av eit lok på paprikaen og legg det til sides, rensk og skyll. Same med grønsakene, det er ein fordel å skjæra dei opp før du startar. Brun kjøtet og krydre det med ditt beste krydder. Lag fløtesausen. Då er alt klart til å fylle, set paprikaene i eldfast form, legg alt utanom ost lag på lag i paprikaen. Til slutt dryssar du ost over og set loket på, litt på snei. Ta-daa!
Eg og Joar slo til med frukt salat til dessert, jordbær, kiwi, appelsin, druer og anans med vaniljekesam på.
Yummi in my tummy.
Som sagt har eg også brukt delar av dagen på å bruka dei få rekvisita me har i huset til å pynta litt til påske. Her er resultatet.
No når eg først er i gong med å visa alle bildene eg har tatt i dag, så er eg faktisk heilt NØDD til å visa bilete av mummitroll-koppen eg fekk av Tor Haakon.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar